X
Produkt byl přidán do objednávky.
Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. JIPA, spol. s r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá JIPA, spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Vytisknout stránku

Novinky

20.12.2017

Veselé Vánoce a úspěšný nový rok 2018

Veselé Vánoce a úspěšný nový rok 2018

Vážení zákazníci,

přejeme Vám i Vašim blízkým pohodové prožití vánočních svátků
a hodně zdraví a pracovních i osobních úspěchů v novém roce.

kolektiv pracovníků
JIPA, spol. s r.o.

16.10.2017

Změna poplatku pro zákazníky ze Slovenska

Od 16.10. 2017 jsme pro slovenské odběratele po tlaku na bankovní sektor, snížiili poplatek za zahraniční platbu, jenž nyní je 1,92 EUR.

Archiv novinek

Kontaktujte nás

Jipa, spol. sr.o.
Družstevní 63
463 31 Chrastava
+420 482 411 026
+420 482 411 015
Pracovní doba

pondělí až pátek   

7:30 – 15:30


E-mail: sikkens@jipa.cz

Evidence tržeb EET

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“  

Poradíme vám

© 2018, JIPA spol. s r.o. – všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Využívá systém pro správu e-shopů Integrace eshopu | XHTML 1.0 | CSS 3